Beställning
Vackra,<br> Personliga,<br> Goda!

MUFFINSFABRIKEN HAR STÄNGT!

Muffinsfabriken startade 1999 i Mörby Centrum. Det blev en snabb succé och 2002 flyttade vi vår verksamhet till Midsommarkransen där vi har ”huserat” sedan dess. 2005 öppnade vi Muffinsfabriken Götgatan och succén lät sig inte vänta. Efterfrågan på en ”Muffinsfabrik” inom tullarna hade ökat och det var ett naturligt steg för oss att ta.

Men nu har sagan tagit slut!

Den 22:a november stängde vi ner Muffinsfabriken. Efter 16 år känner vi att  det är dags för oss att anta nya utmaningar i livet och det känns extra kul att kunna göra som DJ-gruppen Swedish House Mafia - avsluta när vi ligger på topp!  Självklart känns det också väldigt vemodigt. Vi har träffat så många fantastiska gäster som har gett oss energi och fått oss att fortsätta utvecklas som företag. Utan Er hade vi inte varit någonting. Absolut ingenting!

Vi vill också passa på att tacka alla företag och samarbetspartner, stora som små som vi har arbetat med under åren. Ni har fått vår produkt att bli uppskattad långt utanför Stockholms gränser och även utomlands. Ett stort TACK!

– Börje Johansson (som tyvärr inte finns med oss längre) med döttrarna Stine och Camilla. Ni välkomnade oss med öppna armar år 1999. Ni lånade ut ert bageri den tiden ni själva inte bakade. -Det är roligt när ungdomar är drivna! var pappa Börjes svar varför han gav oss den möjligheten. Där, med stor hjälp och stöttning av Börje, satte Ni grunden för Muffinsfabrikens succé! Muffinsfabrikens existens är HELT tack vare Er!

Sist men inte minst

Tack till våra familjer, speciellt Anna och Anette, som ställt upp och stöttat oss under alla åren. Ett extra tack till vår mamma, Anita.

Vi vill också be om ursäkt att vi med så kort varsel informerar om nedstängningen. Men pga av yttre omständigheter som vi ej själva har kunnat påverkat så har det dragit ut på tiden.

Muffinsfabriken Midsommarkransen stängde Lördagen den 21 November och Muffinsfabriken Götgatan stängde den 22 November.

Kenneth & Peter med personal

info@muffinsfabriken.se